Táto žena je žena žien! O dva roky má polstoročnicu a energie a sexepílu na rozdávanie! Jennifer Lopez predstavuje klip k novinke Amor, Amor, Amor a ak je jej hudba vašou šálkou kávy, budete jej nový song milovať!

Jennifer Lynn Lopez sa narodila 24. júl 1969 v Bronxe, New York, USA. Jennifer, tiež známa ako J. Lo, je americká speváčka, herečka, tanečnica, módna návrhárka, spisovateľka a producentka.

Diskografia:

On the 6 (1999)

J.Lo (2001)

This Is Me… Then (2002)

Rebirth (2005)

Como Ama una Mujer (2007)

Brave (2007)

Love? (2011)

A.K.A. (2014)

Komentáre:  
 

Autor Textu:musiq1.sk
Zdroj Videa:YouTube
Obrázky:Screenshoty z videa